Randizz Titánnal, a világsztár robottal!

RANDIZZ TITÁNNAL, A VILÁGSZTÁR ROBOTTAL A MISKOLC PLAZÁBAN! 

- A 2,5 méteres gigantikus méretű robot egy igazi kétlábon járó szórakoztató központ, aki számos világhírességet vett már le a lábáról, és emberek milliót hódította meg mind az öt kontinensen. Végre hazánkba is ellátogat, méghozzá azzal a céllal, hogy FEBRUÁR 12-én, KEDDEN 18:00-kor a MISKOLC PLAZA földszintjén egy elő Valentin-napi attrakcióval dobogtassa meg a magyar emberek szívét.
Az óriás szívtipró a  4-DANCE CLUB Tánc és Musical Stúdió táncosaival együtt Rihanna We found love című számára egy látványos show-t ad elő.

- Titán készül még egy kis romantikus meglepetéssel is! Üzemelni fog az AVALON LOVE  MESSAGE BOX, ahonnan bárki küldhet szerelmes üzenetet a kedvesének. A "Szív küldi szívnek" legszerencsésebb párosát pedig a "Szerelmes Napok az Avalon Parkban" programjai között található romantikus Valentin-napi gyertyafényes vacsorára és zongoraestre hívjuk meg az Avalon Ristorante-ba! 

- A gyerekeket pedig egy ROBOT JELMEZVERSENYRE várjuk! Minden beöltözött robotfiú és robotlány kap ajándékot, a legjobb három külön nyereményt kap! 

randizz tintával